• All-in service
 • Zwaarst gecertificeerde operators
 • Kosteloos wijzigen
Vragen of bestellen? +31(0)85 - 13 049 13
Vragen?

dronediensten voor de agrarische sector.

Maak het onzichtbare zichtbaar. Het kan allemaal eenvoudig met behulp van onze inspectievluchten en gewassenanalyse speciaal voor de agrarische sector. Inspecteer, analyseer en visualiseer zo je terrein en verbeter de groei van al je gewassen.

 • Bespaar tijd.

  Door onze eenvoudige drone-inzet kun je gewassencontroles periodiek uitvoeren. Identificeer zo de plekken die extra aandacht nodig hebben en richt je enkel op de plekken die moeten worden aangepakt.

 • Bewerk effici├źnter. Verhoog je opbrengst.

  Scherpe beelden, oppervlaktekaarten en toepassingen voor bodem- en gewassenanalyse. Binnen een paar klikken besteld, binnen een paar dagen met de resultaten aan de slag.

 • Nuttige bewijslast bij schade.

  Ondersteun eventuele verzekeringsclaims met duidelijk beeldmateriaal om schade aan het terrein of de gewassen aan te tonen.

Direct klaar voor gebruik

Direct klaar voor gebruik

We leveren de bestanden opgemaakt en wel aan zodat jij er direct mee aan de slag kan.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Onze drone operators zitten door het hele land. Zo zijn we altijd in de buurt.

Vaste prijzen

Vaste prijzen

Vaste scherpe prijzen. Daar kun je op rekenen. Betalen kan op factuur achteraf.

Veilig en verzekerd

Veilig en verzekerd

We werken uitsluitend met gecertificeerde, verzekerde drone operators.

dit is waar je uit kunt kiezen.

Gewassenanalyse op basis van dronebeelden

Met onze dronedienst voor gewassenanalyse maken we op basis van de dronebeelden verschillende visualisaties van de oppervlakte waarop je dan de droogte- en vegetatieverschillen van het terrein kunt zien. Zo kun je hier je irrigatie, drainage of productinzet op aanpassen.

2D plattegrond

Wanneer je hieronder kiest voor een 2D-map krijg je een exacte plattegrond van je terrein die we genereren op basis van hoge resolutie dronebeelden. Nauwkeurig inzoomen is daarom geen enkel probleem. Dit product is perfect voor inzicht en metingen aan het oppervlak en om het totale terrein eens goed in kaart te hebben.

Foto & video beeldmateriaal

Mooie beelden vanuit de lucht geven je een hele andere kijk over je terrein. De dronefoto's of -video die we schieten, worden vervolgens opgemaakt in onze studio. Zo krijg je scherpe beelden waarmee je voor de dag kunt komen.

hier graag bestellen.

Swipe om alle producten te zien.

Ik heb een ander opdrachtverzoek.