slimme landbouw
door de inzet van drones.

Ga naar bestellen

dronediensten voor de agrarische sector.

Maak het onzichtbare zichtbaar. Het kan allemaal eenvoudig met behulp van onze inspectievluchten en gewassenanalyse speciaal voor de agrarische sector. Inspecteer, analyseer en visualiseer zo je terrein en verbeter de groei van al je gewassen.

  • Bespaar tijd.

    Door onze eenvoudige drone-inzet kun je gewassencontroles periodiek uitvoeren. Identificeer zo de plekken die extra aandacht nodig hebben en richt je enkel op de plekken die moeten worden aangepakt.

  • Bewerk efficiĆ«nter. Verhoog je opbrengst.

    Scherpe beelden, oppervlaktekaarten en toepassingen voor bodem- en gewassenanalyse. Binnen een paar klikken besteld, binnen een paar dagen met de resultaten aan de slag.

  • Nuttige bewijslast bij schade.

    Ondersteun eventuele verzekeringsclaims met duidelijk beeldmateriaal om schade aan het terrein of de gewassen aan te tonen.

Compatible bestanden

We leveren je bestelling opgemaakt en wel aan in de gebruikelijke bestandsformaten.

Landelijke dekking

Onze drone operators vliegen overal in Nederland waar het maar kan.

Vaste prijzen

Vaste scherpe prijzen. Daar kun je op rekenen. Betalen kan op factuur achteraf.

Veilig en verzekerd

We werken uitsluitend met gecertificeerde, verzekerde drone operators.

dit is waar je uit kunt kiezen.

Gewassenanalyse op basis van dronebeelden

Met onze dronedienst voor gewassenanalyse maken we op basis van de dronebeelden verschillende visualisaties van de oppervlakte waarop je dan de droogte- en vegetatieverschillen van het terrein kunt zien. Zo kun je hier je irrigatie, drainage of productinzet op aanpassen.

2D plattegrond

Wanneer je hieronder kiest voor een 2D-map krijg je een exacte plattegrond van je terrein die we genereren op basis van hoge resolutie dronebeelden. Nauwkeurig inzoomen is daarom geen enkel probleem. Dit product is perfect voor inzicht en metingen aan het oppervlak en om het totale terrein eens goed in kaart te hebben.

Foto & video beeldmateriaal

Mooie beelden vanuit de lucht geven je een hele andere kijk over je terrein. De dronefoto's of -video die we schieten, worden vervolgens opgemaakt in onze studio. Zo krijg je scherpe beelden waarmee je voor de dag kunt komen.

hier graag bestellen.

Swipe om alle producten te zien.

Ik heb een ander opdrachtverzoek.